Om Sidan

Denna sida ägnar sig först och främst till Syncro entusiaster i Sverige. Andelen sålda fyrhjulsdrivna Volkswagen Transporter och Caravelle har varit särskilt hög just här. En del Syncro samt intresset för dessa fordon finns kvar. Till skillnad från hur det ser ut i andra länder, så har vi dock känt att det inte finns något bra fungerande community kring Syncro här i Sverige. Detta är anledningen till att sidan är hållen på svenska.

Sidan har inga kopplingar till Volkswagen Group Sverige AB eller moderkoncernen Volkswagen AG.

Tanken är att främja gemenskapen och tillhandahålla en mötesplats samt plattform för informationsutbyte runt våra fordon. För att detta ska fungera, så förutsätter vi att alla användare behandlar övriga medlemmar med respekt.

Denna sida drivs privat och helt utan kommersiella intressen. Vi vill gärna att denna sidan är och förblir neutral och oberoende, vilket även innebär att det inte kommer finnas någon sort av reklam. Vi ber därför alla användare att avstå från kommersiella inlägg eller inlägg som är ämnade att fungera som reklam.

Självklart är du välkommen att söka eller även sälja delar, tillbehör eller fordon på denna sida, förutsatt att detta sker av privatperson. Företagsannonser eller andra inlägg med kommersiella inslag kommer att tas bort helt utan förvarning. Vi förbehåller oss även rätten att enligt eget tycke - antingen tillfälligt eller permanent - utesluta användare som inte lever upp till våra enkla krav på hur man förhåller sig på denna sida.

Sidan är fortfarande under uppbyggdnad och ett stort antal sidor saknar fortfarande innehåll. Dessutom kan det finnas fel i både innehåll och funktioner. Du är förstås redan nu välkommen att registrera dig, vilket ger dig möjligheten att delta i forumet. Rapportera gärna om fel som du upptäcker, så tar vi mer än gärna tag i det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *